Евтини самолетни билети

Носителите на Grammy и почетени със звезда в Rock And Roll Hall Of Fame музиканти от Red Hot Chili Peppers представиха видеото към новия си сингъл “Dark Necessities”. Парчето е част от албума “The Getaway”.

Видеото е режисирано от актрисата Olivia Wilde. В клипа към “Dark Necessities” участват известни жени, усвоили изкуството да караш лонгборд – Carmen Shafer, Amanda Caloia, Amanda Powell и Noelle Mulligan.


Албумът “The Getaway” е продуциран от Danger Mouse и миксиран от Nigel Godrich. “Dark Necessities”, “The Getaway” и “We Turn Red” ще бъдат достъпни безплатно за всеки, който предварително поръча албума от iTunes.

По-рано тази седмица, бандата участва в Carpool Karaoke на James Corden, излъчено в The Late Late Show. Само за 24 часа, клипът беше гледан над 6 милиона пъти, а досега над 8 милиона.

Предишният запис на Red Hot Chili Peppers “I’m With You” излезе през 2011 и оглави класациите в 18 държави. Лятото ще отведе музикантите на редица фестивали по света, включително и ще са хедлайнери на Lollapalooza в Чикаго на 30 юли.

От Clash Music казаха „Преродени? Най-вероятно. По-добри? Със сигурност. Брилянтен запис, което се вижда в почти неуловимите детайли, съставляващи най-личния и изразителен албум на групата, която след 32 години, все още има с какво да ни изненада!”, а Classic Rock описаха албума като „Плътно изтъкан запис, в който няма и следа от разхвърляност, егоизъм или сълзливост, изпълнен с много цветове и различни жанрове.”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.