Евтини самолетни билети

Кралицата на попа Мадона потвърди, че 14-ият ѝ студиен албум ще излезе в продажба през 2019 г., съобщи Contactmusic. Въпреки че напоследък се изявява в козметичната индустрия със свои парфюми и кремове, Мадона заяви, че не може да се откаже от музиката.

„Да, между спрейове с рози и серуми, всъщност се занимавам и с музика. Не мога да се откажа от професията си“, заяви 60-годишната изпълнителка пред сп. „Women’s Wear Daily“.

Предишният албум на Мадона „Rebel Heart“ излезе през 2015 г. През август Мадона каза, че новият ѝ албум „Risky Рlaces“ ще бъде повлиян от португалската музика и в записите му ще участват португалски музиканти.


Снимка: Joshua Brandao

Певицата живее в Лисабон, откакто 12-годишният ѝ син Дейвид бе приет в детската футболна школа на „Бенфика“. Там Мадона живее в същински палат от 18-и век. Бившият бутиков хотел разполага с 12 луксозни спални. Наскоро Мадона разкри, че една от причините да напусне родината си е, че искала да избяга от президента на САЩ Доналд Тръмп.

„Това не са най-добрите времена за Америка“, коментира певицата.

Основна тема на „Risky Рlaces“ ще са сексуалните фантазии на Мадона, като сред желаните от нея места за разпалване на страстите са игрище за голф, църква, мазето на баща ѝ, гробище и спалнята на рапъра Кендрик Ламар.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.