Лени Кравиц направи премиера на студийно видео към сингъла "Johnny Cash". Песента е част от последния 11-ти студиен албум на звездата - „Raise Vibration“, който излезе на музикалния пазар на 7 септември 2018 и дебютира на 43-то място в класацията Billboard 200.

В „Raise Vibration“ Кравиц сам изпълнява всичко – от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори, ситар, калимба и други. Заедно с издаването на албума, той стартира и третата част от световното си турне за 2018, което ще продължи и през 2019 в Европа.

В „Johnny Cash” Лени се връща към спомените си за онзи месец декември 1995, когато хваща самолета за Лос Анджелис, за да бъде с майка си в последните ѝ мигове на земята. Кравиц отсяда при продуцента Фредерик Рубин, който точно в този момент работи у дома по албума на Джони Кеш – „American Recordings II: Unchained”. Получава обаждане, с което му съобщават за смъртта на майка му в болницата, докато в точно този момент е в една стая с Джони Кеш и жена му Джун.


„И двамата ме прегърнаха. Не бяхме приятели или нещо подобно, просто се намирахме на едно и също място в един и същи момент. И те решиха да се отнесат към мен като към член на тяхното семейство. Беше един красив момент пълен с човечност и любов“, споделя Лени.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *