Третата част от преиздаването на творчеството на Phil Collins продължава с удължените и ремастерирани “No Jacket Required” и “Testify”, които ще излязат на 15 април. Четирите албума, преиздадени досега “Face Value” (1981), “Hello, I Must Be Going!” (1982), “Both Sides” (1993) и “Dance Into The Light” (1996) карат много от феновете му да преоткрият и преоценят кариерата на артиста.

Кампанията “Take A Look At Me Now” припомня кариерата на музикант, който може да се похвали с над 100 милиона продажби и многобройни албуми, достигнали №1 по световните класации. Останалите два албума от соловата му кариера ще бъдат преиздадени през лятото.

Графикът по пускането на преиздадените албуми е изцяло съставен и оформен от самия Collins. “Take A Look At Me Now“ има за идея да изследва как песните на артиста са еволюирали през годините, като по-голямата част на допълнителното съдържание се фокусира върху лайв версии на песните. Противопоставяйки оригиналите на парчетата с по-късни техни изпълнения на живо, новият му проект ще демонстрира как те заживяват свой живот, веднъж излезли от ограниченията на студиото.


Първоначално излязъл през 1985, третият албум на Phil Collins “No Jacket Required” оглави класациите в Обединеното кралство, Щатите и много страни по целия свят, донесе му 3 награди Grammy (за Best Album, Best Pop Vocal Performance и Producer of the Year за Collins и продуцентът Hugh Padgham) и над 20 милиона продажби. Cъдържащ в себе си типичните за музиканта емоционални балади и R&B и фънк звучене, албумът включва хитовите “Sussudio”, “One More Night”, “Don’t Lose My Number” и “Take Me Home”, които години наред присъстват в сетлиста за концертите му.

Въпреки че през 2010 Phil Collins се завърна на върха на класациите с колекцията “Going Back”, албумът “Testify” от 2002 си остава най-скорошния му запис с нов материал. В него чухме за пръв път песните “This Love This Heart”, “You Touch My Heart”, “Driving Me Crazy”, както и “Testify”. Водещото парче, интерпретация на “I Can’t Stop Loving You” на Leo Sayer оглави класацията Billboard’s Adult Contemporary, припомняйки ни, че Phil Collins може да прави хитове!

Удължените версии на албумите ще бъдат допълнени с внимателно подбрани демота и B-страни.

„Винаги съм бил горд с демотата си и често съм ги правел достъпни като Б-страни, но, с няколко изключения, избягвах да ги включвам в тези колекции.“ казва Collins. „Вместо това, се фокусирах върху това колко добре песните се развиваха когато ги изпълнявам на сцена, а не на това откъде са произлезли.“

Подобно на предишните преиздадени албуми, “No Jacket Required” и “Testify” ще бъдат достъпни на двойно CD и дигитално, включващи ремастерираните оригинални записи и бонус съдържание, също и на 180-грамов винил.

Всеки албум от серията е ремастериран от Nick Davis, който беше номиниран за Grammy за Best Surround Sound заради работата си върху бокс сета на Genesis ‘1970-1975’. Davis е работил върху всички преиздания на Genesis. Албумите са с нова, смела концепция, чрез която певецът претворява оригиналните обложки на албумите със снимки, правени в днешни дни.

“No Jacket Required”
1. Sussudio
2. Only You Know and I Know
3. Long Long Way to Go
4. I Don’t Wanna Know
5. One More Night
6. Don’t Lose My Number
7. Who Said I Would
8. Doesn’t Anybody Stay Together Anymore
9. Inside Out
10. Take Me Home

Бонус песни (CD и дигитален формат)
1. Sussudio (live) *
2. Don’t Lose My Number (live) *
3. Who Said I Would (live) *
4. Long Long Way To Go (live) *
5. Only You Know and I Know (live) *
6. Easy Lover (live) *
7. Inside Out (live) *
8. Doesn’t Anybody Stay Together Anymore (live) *
9. One More Night (live) *
10. Take Me Home (live) *
11. Only You Know And I Know (demo)
12. One More Night (demo)
13. Take Me Home (demo)

*неиздавани досега на CD

“Testify”
1. Wake Up Call
2. Come with Me
3. Testify
4. Don’t Get Me Started
5. Swing Low
6. It’s Not Too Late
7. This Love This Heart
8. Driving Me Crazy
9. The Least You Can Do
10. Can’t Stop Loving You
11. Thru My Eyes
12. You Touch My Heart

Бонус песни (CD и дигитален формат)
1. High Flying Angel (B-side)
2. Crystal Clear (B-side)
3. Hey Now Sunshine (B-side)
4. TV Story (B-side)
5. True Colors (live rehearsal) *
6. Come With Me (live) *
7. It’s Not Too Late (live) *
8. Can’t Stop Loving You (live) *
9. It’s Only Loving (demo)
10. Tearing and Breaking (demo)

*неиздавани досега на CD
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.