Евтини самолетни билети

Едно от най-значимите музикални събития на испанската, а и на световната сцена предстои след броени седмици. Фестивалът Starlite се е превърнал в ежегоден музикален спектакъл, събиращ на една сцена международни звезди, сред които Енрике Иглесиас, Лени Кравиц, Рики Мартин, Андреа Бочели, Хулио Иглесиас, Брайън Адамс и много други.

Епицентър на събитието е кариерата Nagüeles – каменен амфитеатър на открито, заобиколен от зеленина и разположен в луксозния и екзотичен курорт Марбея. Самият фестивал се състои от разнообразни ежедневни събития в продължение на един месец, посветени на музиката, но и на киното, модата, изкуствата и гастрономията.

За предшественик на фестивала се смята рециталът на Хулио Иглесиас и Пласидо Доминго през 1983 г., който се провел на същата локация заради страхотната естествена акустика. Първото издание на Starlite е през 2012 г. и оттогава се провежда всяка година през месеците юли и август, като през 2016 г. се проведе и първото издание в Мексико в периода 3-12 март.


Тази година грандиозният фестивал очаква своите посетители между 13 юли и 26 август, а зрелищната програма включва изпълнителни като Анастейша, Елтън Джон, Луис Фонси, Ерос Рамацоти, Андреа Бочели, Джейсън Деруло и много други световноизвестни звезди.

Тази година организаторите са се погрижили и за по-лесния достъп до мястото на събитието, като са осигурили директен транспорт до кариерата. Въпреки високото ниво на организация и зрелищност, замисълът на фестивала е да доближи максимално зрителите до изпълнителя, за да се докоснат отблизо до творчеството на артиста. За целта местата са ограничени до 3000 души.

Освен да допринася за културното развитие и да осигурява разнообразна програма, Starlite спомага и за развитието на туризма в региона. Марбея е една от най-посещаваните точки в Испания и предпочитан курорт за много известни личности, както и за любителите на по-екзотичните гледки.

Ежегодно се провеждат всякакъв тип събития, привличащи всякакъв тип туристи към слънчевата дестинация. Тази година например освен на музикалния фестивал Марбея ще бъде домакин и на турнира PokerStars Festivalиндийския фестивал на цветовете Холи и голям брой партита, уъркшопи и изпълнения за всеки вкус.

Starlite предлага вълнуващи гурме изживявания и за почитателите на кулинарния свят. Посетителите ще могат да се насладят на феерия от вкусове в различни концепции, както и да резервират маса в ресторант до големите звезди от сцената. Организаторите са се погрижили и за почитателите на модата, киното и изкуството чрез разнообразие от изложби, представления и премиери.

Отделена е и специална вечер, посветена на филантропията, наречена Starlite Gala, а неин водещ е световноизвестната звезда Антонио Бандерас. Той е една от най-известните личности, притежаващи имот в слънчевия курорт, а към звездните почитатели и посетители на Марбея се причисляват още Ева Лонгория, Мелани Грифит, Шон Конъри и много други популярни имена.

Фестивалът Starlite получава множество награди и признания за своя мащаб и принос в културното и туристическо развитие на Испания. Той носи печата на Marca España – символ за качество и доказателство за значимостта на феста за развитието на държавата и представянето и промотирането на ценностите ѝ пред света.

Ако и вие искате да станете част от грандиозното събитие и да се срещнете отблизо със световноизвестни изпълнители, все още имате време да се сдобиете с билет за повечето концерти и DJ сесии, а защо не и да се насладите на лазурните плажове на луксозна Марбея.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.