Евтини самолетни билети

Английският музикален бунтар Ben Drew, по-известен като Plan B, представи изключителното видео към последния си сингъл “In The Name Of Man”, част от предстоящия му четвърти студиен албум.

Клипът се фокусира върху масовите катаклизми и използва кукли на конци, за да предаде на зрителите завладяващия и шокиращ сюжет, показвайки хора, принудени да напуснат домовете си, съпоставено с пленителни исторически кадри от миналото.


Песента направи своята премиера в шоуто на Mistajam като Hottest Record и е първият проект на носителя на много награди музикант, актьор и режисьор за повече от пет години.

Заедно с премиерата на песента Plan B представи и Making Of – придружаващ видеото коментар, в който говори за вдъхновенията си и мотивацията да създаде толкова социално насочен клип.

Видеото е дело на Plan B и Flabbergast Theatre – малка компания, която музикантът открива на шоу в Angel, Лондон. Вдъхновен от иноваторството им и начина, по който използват кукли, често придружени с леки движения, за да изразят ярки емоции – създавайки динамичен разказ, Plan B решава, че пасват перфектно на сърцераздирателния текст на песента.

Plan B взе участие в Big Weekend in Hull – събитие на Radio 1, и оглави сцената Where It Begins на 27 май. Това е първото му изпълнение на живо от четири години, а за лятото е подготвил още вълнуващи участия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.