Певицата и носителка на награда Grammy Пинк е бременна с второто си дете от мотоциклетиста Кари Харт. Новината бе потвърдена от неин говорител, след като певицата качи в Instagram снимка, на която се вижда издутият ѝ корем. До Пинк е застанала 5-годишната ѝ дъщеря Уилоу, а под снимката е изписано "Изненада!".

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on


Миналата година 37-годишната Пинк бе обявена за посланик на UNICEF. Тя обеща да промотира физическата активност сред децата в САЩ. Чрез UNICEF Пинк събира средства за осигуряване на храни за недохранени деца по света.

По-рано певицата изрази желание да има второ дете, но отбеляза шеговито, че животът ѝ заедно Кари е като да имаш още едно дете.

„Имам усещането, че съм майка на две деца. Бих искала да имам трето. Всъщност искам да кажа, че Кари е прекрасен съпруг и добър баща, но е като второ дете в семейството“, каза тя.

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, не се съмнява, че нероденото ѝ дете е голям фен на вокалните ѝ способности. По-рано тя разкри, че дъщеря ѝ намирала гласа ѝ за смущаващ.

„Когато бе на две годинки, Уилоу ми каза: „По-тихо, мамо – гласът ти е ужасен“. Отвърнах ѝ, че бях оглавила чарта, когато тя все още бе в утробата ми и че е научила думата „ужасен“ от мен“, сподели певицата
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.