Pet Shop Boys са щастливи да представят “Catalogue: 1985-2012” – специална кампания по преиздаване на албумите им, излизали през Parlophone.

Това издание ще включва всеки запис от несравнимата дискография на дуото, излязла през този лейбъл, с ремастериран звук и бонус песни, демота и миксове, създадени по време на записването на съответния албум.

Много от песните, включени в компилацията, ще бъдат издадени за първи път, а всеки запис ще идва с книжка, в която Neil Tennant и Chris Lowe дискутират всяка песен, илюстрирана с много архивни снимки. Целия проект по преиздаване на албумите е проектирана от Farrow.


Кампанията по преиздаване на албумите им ще започне на 28 юли с пускането на три много различни албума на Pet Shop Boys – “Nightlife”, “Release” и “Fundamental”.

“Nightlife”, записът с тъмна оркестрация, продуциран от Rollo, Craig Armstrong и David Morales оригинално излиза през 1999, а сега ще бъде достъпен с два “Further Listening” диска, включващи ексклузивни, неиздавани досега песни като “Little Black Dress”, “Tall Thin Men” и “For All Of Us”, както и демо версии на “Vampires”, “Call Me Old-Fashioned” и “Radiophonic”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.