Бившият член на легендарната група „Бийтълс“ сър Пол Макартни работи на бързи обороти през последните години, но 74-годишният британски музикант вече явно започва да се уморява.

Той предупреди, че смята да намали темпото. На въпрос на списание Rolling Stones дали и на 80 г. смята да поддържа същия график на концертите си, сър Пол отвърна, че това е немислимо и неуместно.

Rolling-Stones_Paul-Mccartney


Певецът си спомня как, когато е бил на 17 е смятал, че 24-годишен студент в училището по изкуства, посещавано от Джон Ленън, е вече стар.

„Хората казват, че възрастта е само цифра. Цифрата става все по-голяма докато остаряване“, признава Маккарти в интервюто си. „Но това не е задължително, човек може да не обръща внимание (на възрастта) и това е, което правя аз“, допълва той.

Певецът наскоро разкри, че след раздялата си с Beatles през 1970 г. започнал да пие без мярка и почти спрял да прави музика.

През последните години той поднови турнетата и от 2009 г. си е позволил само няколко месеца почивка. И на тази възраст то продължава да привлича огромни тълпи на концертите си.

Кулминацията на тазгодишното му световно турне ще бъде на фестивала „Дезърт трип“ в Калифорния, където ще участват и Rolling Stone, Боб Дилън, The Who, Нийл Йънг и Роджър Уотърс.

Paul_McCartney
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.