Евтини самолетни билети

Сър Пол Маккартни не беше допуснат до афтърпартито след раздаването на наградите „Grammy”.

В над 50-годишната си кариера някогашният „бийтълс” има 18 „грамофончета”, а музиката му безспорно е оказала някакво влияние на повечето от носителите на наградите през този период.

Това обаче не му помогна да влезе в нощен клуб в Холивуд, където звездите на музикалната индустрия се събраха след тазгодишната церемония по раздаването на статуетките.


Видеоклип на светския сайт TMZ показва как Маккартни, заедно с певеца Бек и барабаниста на Foo Fighters Тейлър Хоукинс, са отпратени от охраната на частното събитие, явно защото не е достатъчно известен.

„Колко повече ВИП можем да бъдем? Нужен ни е нов хит, момчета”, шегува се 73-годишният Маккартни с приятелите си.

Домакин на частният купон беше 26-годишният рапър Тайга, който засега не е автор на непреходни музикални класики, а е познат най-вече с текстове за пари, ламборджинита и леки жени. Тайга все пак не знаеше как да реагира на въпроса защо охраната му е счела Пол Маккартни за недостатъчно познато лице.

Коментар пред TMZ обаче си позволи друг рапър – Бау Уау.

„Ние сме по-млади от сър Пол и наистина се забавляваме в клуба”, твърди артистът, чийто песни не се отличават с лирическо съдържание по-различно от това на Тайга.

Говорител на Пол Маккартни заяви пред британския „Indipendent”, че инцидентът е приет от „с усмивка” от музиканта и неговите приятели.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.