Евтини самолетни билети

Няколко месеца след като безапелационно превзе българския музикален ефир, стана едно от най-търсените парчета в класацията БГ Топ 100 (Shazam) и най-ротираната БГ песен (ПРОФОН), „Sunbeams“ продължава да бъде горещ хит.

Съвсем логично емоцията, създадена от Фабрицио Паризи, премина границите на България и e водеща тема в клубовете на Ибиса, Истанбул, Хайфа, Кайро, Милано, както и едно от парчетата в Топ 5 от класациите в Ливан, Израел и Египет. Успехът на българския хит доведе до официално запитване за ремикс от популярния турски продуцент DJ Tarkan.

„Много ми е приятно, че именно Tarkan е впечатлен от проекта, тъй като той е един от най-комерсиалните, в добрия смисъл на думата, продуценти“, споделя Фабрицио. „Работата му по „Sunbeams“ със сигурност ще доведе до още по-голяма популярност не само на самата песен, продуцирана от KMaD Production, но и на българския фолклор като цяло.“


Самият Tarkan е не по-малко въодушевен от работата си по ремикса. В специално видео обръщение, той не спести суперлативите към „Sunbeams“ и неговите създатели.

Непосредствено след пускане на „Sunbeams DJ Tarkan Remix“ в интернет пространството, един от най-силните YouTube канали за хаус музика Miss DeepShine, изненада феновете с емоционално видео.

Другата голяма изненада дойде от самите DJ-и. В свои интервюта и двамата анонсираха, че готвят съвместни участия на тандема DJ Фабрицио Паризи & DJ Tarkan, в различни страни, между които и България.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.