Известният гръцки певец Пантелис Пантелидис, който само преди два месеца бе у нас, е загинал тази сутрин в автомобилна катастрофа.

Фаталния инцидент е станал на Vouliagmenis Avenue в гръцката столица Атина в 8:30 часа. Според полицейския доклад Пантелидис е бил зад волана на мерцедеса си, а вътре са пътували още две жени. Те са тежко ранени и са настанени в болница.

Певецът е карал с голяма скорост, загубил е контрол над колата и се ударил в мантинелата, която се е скъсала и е влязла в автомобила.


pantelidis-accident

Пантелис Пантелидис е един от най-бързо прогресиращите изпълнители в Гърция, невероятен талант и изключителен глас. Кариерата му започва късно и много случайно, а повод става любовна изневяра.

Когато разбира, че е предаден от приятелката си, съкрушен от мъка той изпява своя песен, а тя попада в интернет. Изненадата е голяма, когато на следващия ден научава, че клипчето му е гледано над милион пъти.

С него се свързват едни от най-известните продуценти и той започва професионална кариера. За кратките три години на професионална сцена той създава изключително по обем и качество творчество, дуети с едни от най-големите гръцки звезди и се превръща в най-обещаващата гръцка звезда.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *