Европейският артист Пабло Алборан и американската суперзвезда Ейва Макс повдигаха любопитството на феновете, като публикуваха мистериозни илюстрации в профилите си в социалните медии в продължение на 5 дни, но едва преди броени дни разкриха за какво става дума. Това лято Пабло и Ейва записаха силна двуезична дуетна песен, наречена “Tabú” и скоро след това се срещат отново, за да заснемат видеото.

Пабло Алборан е най-големият артист в родината си Испания, безспорният #1 с 42 платинени албума, както и невероятни записи в Латинска Америка. Билетите за последното му световно турне бяха напълно разпродадени във всеки град, включително и за първото му шоу в лондонската зала Royal Albert Hall и за Theatre L’Olympia в Париж.

Освен това той е най-продаваният артист за шеста година в Испания, поставяйки висока летва, както в индустрията, така и за новите артисти. По време на международната си кариера той е одобрен от звукозаписната академия на Grammy два пъти и е бил номиниран за латинските награди Grammy в 17 случая, освен обширния списък от награди в Испания и Латинска Америка.


За този трак Пабло споделя сцената с американската певица и автор на песни Ейва Макс. Също така втората звезда в епичното видео, който би могъл да се сметне и за кратък филм, вече се е установила като световен феномен, благодарение на 3 последователни световни хита за последните 12 месеца. С трите трака “Sweet But Psycho”, “So Am I” и текущия си сингъл “Torn”, тя достигна 1 милиард слушания в аудио стрийминг платформите и над 18 милиона слушатели в дигиталните.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *