Международната поп икона P!nk се завърна с изключително силна и въздействаща песен - “What About Us”, написана от P!nk, Джони Макдейд от групата Snow Patrol и Стив Мак, който е и музикален продуцент на проекта.

Преди броени часове се състоя премиерата на видеоклипа към сингъла в канала на певицата във VEVO/YouTube. Във видеото P!nk отправя силни политически послания в подкрепа на онези, чиито права са в опасност в „Америка на Тръмп“: имигранти, гей двойки, етнически малцинства и др.

Визуалните послания са подсилени с натрапчиви полицейски сирени, преплитащи се с проблясващи прожектори на хеликоптери, а накрая завърша с фонограма, във която мъжки глас казва: „Ние ще отхвърлим омразата! Ние ще отхвърлим расизма!“. Видеоклипът е режисиран от Джорджия Хъдсън, а изключителната хореография е дело на GoldenBoyz.


Междувременно дойде и новината, че на 27 август в Калифорния (САЩ), по време на видео-музикалните награди на MTV [2017 Video Music Awards], P!nk ще получи приза „Авангард“ на името на Майкъл Джексън. Певицата е избрана да получи тазгодишната награда, заради изключителното си влияние върху развитието на музиката, поп културата, модата и филантропията.

“What About Us” е пилотен сингъл от предстоящия седми албум на звездата „Beautiful Trauma“. Както Меломан.бг вече писа, студийният проект ще излезе на 13 октомври, а у нас ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

P!nk е съавтор на всички 13 песни, включени в предстоящия ѝ албум. За създаването му тя работи с екип от автори и продуценти като Стив Мак, Джони Макдейд, Макс Мартин, Shellback, Джак Антонофф, busbee и други.

До края на лятото певицата има ангажименти на някои от най-престижните фестивали в света като Waldbühne (Берлин, Германия), V-Festival (Великобритания), Tinley Park (Чикаго, САЩ), Kaboo Music Festival (Сан Диего, Калифорния) и други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.