Точно на време за лятото, Оли Мърс се завръща със страхотно ново парче „You Don’t Know Love”. Динамичната песен излиза след големия успех на предишния сингъл на певеца „Kiss Me”, който се продаде в над 400 хиляди копия до момента и регистрира 11 милиона прослушвания в Spotify.

Песента „You Don’t Know Love” е записана в Лондон и е написана от Оли Мърс в партньорство със Steve Robson, Camilie Purcell (Black Magic, Sax) и Wayne Hector (Paloma Faith, Nikki Minaj). ‘You Don’t Know Love’ е втоир официален сингъл от предстоящия пети студиен албум на Оли.

На 01 юли (петък) Оли Мърс беше удостоен с престижната награда „Nordoff Robbins Silver Clef Award“ в категорията „Най-добър изпълнител на живо“. На 9-ти пък Оли Мърс беше специален гост на концерта на Take That, който се проведе в Хайд Парк и е част от турнето „Barclaycard Summertime Show“.


Оли Мърс работи усилено в студио върху завършването на дългоочаквания му нов албум, който ще излезе по-късно тази година. Последният му проект – „Never Been Better”, се продаде в над 1 милион копия само във Великобритания.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.