Евтини самолетни билети

Парижкото дуо, Dorian Lo и César de Rummel, по-известни като Ofenbach, издават невероятен нов сингъл "Katchi" vs Nick Waterhouse” през Warner France. Запис, който продължава да затвърждава мнението, че френските продуценти са име, което непременно ще се следи.

С “Katchi” Ofenbach още веднъж доказват, че невероятната им продукция е урок, който трябва да се учи внимателно. Резултатът е електронен дийп хаус химн, който избухва и заблестява с тяхното несравнимо умение да прескачат граници и да създават хитове.

Обвита с рок влияния и открояващи се барабани, музиката им прави невъзможното като успява да привлече и най-заклетите фенове на стила, но и в същото време запазва неповторимото умение за класическо писане на музика, а в конкретния случай за това им помага не кой да е, а номинираният за Grammy Leon Bridges.


Това е сингъл, който има за цел да разшири още повече постоянно увеличаващата се фен база на дуото. Сега, с техните над 5 милиона слушатели в Spotify, диамантени и златни записи в Русия, Франция, Белгия, Канада, Италия, Полша, Германия, Мексико, Португалия, Швейцария и песни, които се въртят по радиата в цяла Европа, Ofenbach са готови да представят на своите фанатични последователи пореден хит с “Katchi”.

В момента двамата супер продуценти са на турне в Европа, но все пак успяват да намерят време между датите да влязат в студио, за да работят по няколко следващи нови проекти.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.