Само на 24 години Ofenbach са голяма част от растящата deep house тенденция, но електро не е всичко, което те правят със звук, който се характеризира и с рок и фолк въздействие.

Това със сигурност се проявява в пробивния им сингъл „Be Mine“, който оглави световните класации с повече от 300 милиона слушания и последвалия сингъл „Katchi“, който се нареди на #1 в класациите на Shazam Dance Worldwide за 14 последователни седмици .

Сред 50-те най-влиятелни френски артисти на Vanity Fair в света, златно сертифицирани 10 пъти и 16 пъти платинено сертифицирани, Ofenbach провеждат големи турнета (3 европейски турнета, 2 в Щатите, 1 в Азия) и сега най-сетне са отново тук с новия си сингъл “Insane”.


Insane е близка песен до сърцата ни, защото бележи разбиването на предишните. Тук настроението е повече денс ориентирано, като през това време запазва закачлива мелодия, а шептящия глас носи щипка чувственост. Тази песен въплъщава чувството на бъдеш изгубен на парти и игра на съблазняване между 2-ма млади през вълнението и безгрижността. “Insane” е нежна и танцувална песен, която може да се слуша в различни настроения”, споделят момчетата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *