Новото видео на Камила Кабейо към сингъла “Havana” е вече факт. То е с участието на хип-хоп изпълнителя Young Thug. Премиерата на видеото се състоя в канала на Камила преди броени часове и вече има над 15 милиона гледания.

Видеото започва като теленовела с елементи на типична латино драма, за да премине в минифилм с участието на латино звездите Lele Pons и LeJuan James, които партнират на мултиплатинената изпълнителка.

Действието на видеото продължава с теленовелата вече в киносалон и след това ни „прехвърля“ в клуб в Хавана, където певицата заедно с нашумелия хип хоп изпълнител Young Thug ни представят истинска латино фиеста. Режисьор на видеото е Дейв Майерс, един от най-именитите майстори в индустрията, а крайният резултат отговаря на успеха, който сингълът постигна до момента по целия свят!


В Spotify “Havana” има вече над 200 милиона прослушвания, #7 позиция в чарта на САЩ и #2 място в глобалния чарт. Междувременно, сингълът стигна #5 място в класацията на iTunes – „Overall Top Songs Chart“ и влезе на #20 позиция в Billboard Hot 100 тази седмица. Песента продължава да катери еърплей класацията на Америка и регистрира най-висок скок в чарта през миналата седмица.

“Havana” е вече платинен сингъл в Канада, Австралия, Швеция и Ирландия, и златен в Нова Зеландия. Втора поредна седмица песента е на #2 в официалните сингъл класации на Великобритания, Австралия и Нова Зеландия, в Топ 5 в еърплей чарта на Великобритания, Австралия, Ирландия и Нова Зеландия, и в Топ 10 в чарта на Германия.

В iTunes, сингълът е #1 в iTunes чартовете на 38 държави включително Великобритания (в продължение на 2 седмици), Ирландия, Бразилия, Мексико, Нова Зеландия, Испания, Португалия, Гърция, Филипините, Сингапур, Индонезия и други. Песента е в Топ 10 на още 88 страни. В Spotify, ‘Havana’ е в Топ 10 в класациите на 31 държави, сред които Великобритания, Канада, Нова Зеландия, Австралия, Холандия, Германия и цяла Азия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.