Евтини самолетни билети

Мултиплатинената банда, носител на Grammy Imagine Dragons представи своя четвърти студиен албум – “Origins”.

Пилотен проект от албума е #1 сингълът “Natural”, последван от парчето “Zero”, включено в саундтрака към новия филм на Disney – “Ралф разбива интернета“.

„Origins“ е продължението на албума от 2017 г. “Evolve” и хвърля нов поглед върху музиката на Imagine Dragons.


“Търсим нова основа и звучене, но с идеята да не се отдалечаваме от корените си и това, което ни изгради като музиканти“, споделя вокалистът Дан Рейнолдс, в компанията на своите колеги – китариста Уейн Сърмън, басиста Бен Макки и барабаниста Даниел Платман. “Когато творим, творим без бариери, без правила. Вълнуващо е да създаваме музика, различна и нова за нас.”

Заедно с арт изразения рок, хип-хоп и поп характер на бандата, албумът „Origins“ е обогатен с иновативни текстури, които обаче не се отдалечават от същината на Imagine Dragons: текстове, които говорят за понякога болезнено самоосъзнаване и едновременно с това мотивиращи и вдъхновяващи.

„Origins“ излиза 16 месеца след последния албум на бандата “Evolve”, който е сертифициран два пъти с платинен статус в годината на издаването си – 2017 г. Evolve е номиниран за Grammy в категорията “Най-добър поп вокален албум” и излъчва три алтернативни радио хита: “Believer”, “Thunder” и “Whatever It Takes”.

Imagine Dragons са дeветият най-стриймван артист в Spotify в световен мащаб с над 40 млн. слушатели месечно.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.