Парижкото дуо Ofenbach бързо си спечели репутацията на един от най-горещите електронни проекти. Наскоро номинирани за Best New Talent от DJ Mag и избрани за плейлистата Spotify France’s New Talent 2017, музикантите получават предложения за ремикси от Bob Sinclar до James Bay, а миксът им на “Come To Me” на Lily & Madeleine има близо 20 милиона преслушвания в Spotify.

Момчетата използват момента, за да представят първото си парче към Big Beat Paris – “Be Mine”. След като излезе първо във Франция и се изкачи до 4 позиция в iTunes Electronic Chart и влезе в топ 10 на Shazam Futurе Hits, “Be Mine” ще бъде официално представен на световната публика, която е виновна за по-голямата част от първите един милион преслушвания.

В “Be Mine” Ofenbach обединяват две различни звучения – смразяващото електро е подкрепено от разцъфващи инструментали, вдъхновени от страстта на артистите към рок и блус музиката. С настойчивия си бийт, парчето е подплътено с хладен и умерен вокал.


Дуото Ofenbach сформират приятелите от деца Dorian Lo и César de Rummel, чиито музикални приключения им носят успех, когато през 2014 се потапят в света на хауса. От тогава, песните им са украсени от положителни вибрации. Ясни примери за това са “You Don’t Know Me” c Brodie Barclay, “What I Want” c KarlK и “Around The Fire”, която влезе в компилацията “Crosswalk, Vol. 1”, в която има парчета на Kungs и Nicolas Haelg.

Ofenbach се радват на над милион месечни слушатели в Spotify, а миксовете им Monthly Delights в SoundCloud привличат още фенове с разнообразието от нови парчета, горещи ремикси и стари фаворити.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.