P!nk потвърди излизането на новия си албум, озаглавен "Beautiful Trauma", който ще бъде пуснат на 13 октомври. Със снимка в Instagram тя сподели корицата на седмия си студиен албум, който е продължение на "The Truth About Love" от 2012 г.

Американската певица заяви още, че е „невероятно горда“ с проекта си. Звездата, чието истинско име е Алиша Мур, каза още, че е благодарна за феновете, които стоят до нея през годините.

Междувременно певицата се радва на щастлив семеен живот. Наскоро тя публикува снимка на сина си Джеймисън Муун Харт, когото тя посрещна на бял свят на 26-ти декември. Това е второ дете за 37-годишната изпълнителка и съпруга й Кари Харт.

Morning!!!

A post shared by P!NK (@pink) on

Първата им рожба е момиченцето Уилоу, която е вече на 5 години. P!nk е заедно със съпруга си вече 15 години. Те се запознаха през 2001 г. по време на негово състезание по мотокрос и през 2006 г. сключиха брак. 2 години по-късно се разделиха, но през 2010 г. се събраха отново, след което се роди и първото им дете.

През май миналата година, в предаването „Добро утро, Америка“, P!nk за първи път обяви намерението си за още едно дете и се пошегува, че то ще бъде третото в семейството след дъщеря ѝ и съпруга ѝ.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.