Дългоочакваният нов проект на Кайти Пери е вече факт. Преди броени дни бе световната премиера на четвъртия студиен албум на популярната поп изпълнителка. Изданието е озаглавено “Witness” и включва 15 нови песни.

“Witness” отразява промените в живота на Кейти и света около нея и съдържа песни, които са едновременно предизвикателство и вдъхновение. Кейти Пери е сред авторите на всички парчета в албума и е негов продуцент в колаборация с дългогодишния си сътрудник Макс Мартин.

Пилотният сингъл от албума “Chained To The Rhythm” е с участието на внука на легендарния Боб Марли – Скип Марли. Във Великобритания парчето оглави еърплей класациите и се превърна в най-големия хит за последната година.

Сингълът се нареди под #1 и в Ирландия, Австралия, Германия, Италия, Финландия, Испания, Дания, Полша и Япония. Лирик видеото към него е гледано над 72 млн. пъти в официалния канал на Katy във Vevo, а официалното видео има близо 273 млн. гледания.

Вторият сингъл от новия албум е парчето “Bon Appétit” в колаборация с хип-хоп триото Migos. Сингълът дебютира през април, 2017 г. Официалното видео към него е най-бързо популяризиралото се видео в кариерата на изпълнителката с рекордните 14,2 млн. гледания в първите 24 часа след премиерата си. Видеото реализира рекордните 100 млн. гледния само за 18 дни, а към днешна дата е гледано близо 141 млн. пъти в официалния канал на Katy във Vevo.

Третият сингъл от “Witness” е парчето “Swish Swish” с участието на рап иконата Nicki Minaj, а в петък дебютира и едноименния нов сингъл “Witness”.

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music GroupКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *