Новият албум на световноизвестния американски автор и изпълнител Джон Леджънд - „Darkness and Light“, излиза три години след последния му проект „Love in the Future“ (2013). Премиерата на „Darkness and Light“ е на 02 декември и се издава в България в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

„Darkness and Light“ включва същите гост-музиканти, взели участие в проекта от 2013-та „Love in the Future“: Chance the Rapper, Miguel, Kamasi Washington и Brittany Howard, вокалистката на рок бандата „Alabama Shakes“.

Стандартната версия на албума съдържа 12 нови песни и е продуцирана от Джон Леджънд в сътрудничество с Блейк Милс (продуцирал „Alabama Shakes“) и Джон Раян (продуцирал песни за One Direction). Делукс версията предлага три бонус парчета.


„”Darkness and Light” е албум-манифест в творчеството на Джон Леджънд“, се казва в официалното изявление на Блейк Милс. „Следвайки традициите в соул и ар енд би музиката, с песните в новия албум Джон заявява личната си позиция за социална справедливост и гражданска активност, за предизвикателството да запазиш брака си от публичното внимание и вълнението от раждането на първото му дете, Луна. Албумът е посветен на зрънцето надежда, което винаги носим в нас, независимо от тъмнината, която ни заобикаля. Увереност, че единствено и само светлината може да ни движи напред“.

На 07 октомври излезе пилотният сингъл от албума – „Love Me Now“, написана и продуцирана от Джон Леджънд, Блейк Милс и Джон Раян. „Love Me Now“ е емоционална балада, наситена с чувствените и така характерни вокали на Джон Леджънд.

Успехът на песента до момента по всяка вероятност ще превърне „Love Me Now“ в достоен наследник на световния хит на Леджънд от последния му албум, баладата „All of Me“ (2013).

В онлайн разговор с феновете на официалната си страница във Facebook, Джонд Леджънд заяви:

„“Love Me Now“ е песен, посветена на живота и безусловната любов, без значение какво може да ни донесе утрешният ден. Изключително съм развълнуван, че съвсем скоро ще мога да споделя целия албум със света. Вложих много любов и енергия във всяка една песен от проекта, за да го направя специален и искрено се надявам, че почитателите ми ще го усетят като такъв“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *