Това лято Florence + the Machine се завръщат с дългоочакван нов албум, озаглавен "High As Hope". Албумът излиза в дигитален вариант и във формат стандартно CD и е наличен за предварителни поръчки в дигиталните платформи.

Първият официален сингъл от албума е песента „Hunger“, която Florence + the Machine описват като проект, който дефинира музикалната им кариера. „Hunger“ съчетава в себе си интимния, откровен лиризъм на The Florence + the Machine, който създава усещането за приемане и общност. Песента разказва за търсенето на любов в неща, които може би не са любов и за стремежа да бъдем по-малко сами, който в някои случаи ни прави още по-изолирани.

„Понякога, когато не можеш да изразиш чувствата си, ги изпяваш“, споделя Флорънс.

Новият албум „High As Hope“ е олицетворение на артист, който изглежда по-уверен от всякога. Текстовете на песните ни пренасят в тинейджърските години на Флорънс, но ни предлагат една по-зряла гледна точка. Изпълнителката споделя, че „щастието не винаги трябва да е голямо и драматично. Често го срещаме в ежедневни неща. В този албум има много любов, има и самота, но много любов!“

„High As Hope“ е албум за паденията и възходите с текстове, пропити с радост и ярост. Но радостта безспорно доминира и в крайна сметка побеждава.

„Човек винаги трябва да се развива и да работи върху себе си. Аз все още има върху какво да работя, но като че ли вече следвам истинското си Аз. Чувствам се по-комфортно със самата себе си.“

И за Флорънс Уелч това е само началото на много дълго пътешествие.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *