Евтини самолетни билети

Момичетата от Fifth Harmony отпразнуваха премиерната седмица на новия си едноименен албум с първата си лайф изява на сцената на видео музикалните награди MTV (VMA Awards). Групата си тръгна с награда за "Най-добро поп видео" за пилотния сингъл от албума - “Down”, с участието на Gucci Mane.

Албумът “Fifth Harmony” е #1 в чартовете на 51 държави и в Топ 5 на 80 страни. Албумът е #1 поп албум чарта в САЩ и #1 в поп албум чартовете на iTunes във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Белгия, Австрия, Дания, Финландия, Франция, Ирландия, Германия, Италия, Холандия, Норвегия, Испания, Швеция, Швейцария, Бразилия и в цяла Латинска Америка и Азия!

Часове преди премиерата на албума, в отговор на огромния интерес на феновете, излезе и видеоклипът към песента “He Like That”.


За записите на новия албум, момичетата от групата работят с топ музикални продуценти и диджеи от целия свят като The Stereotypes, Skrillex, Poo Bear, Monsters and Strangerz, Ester Dean, Ammo & Dallas K, Dreamlab и други. Албумът е зареден с много енергия, страст и спиращи дъха изпълнения и вокални хармонии, които са специфични за звученето на групата.

В по-голямата част от песните момичетата участват и като автори, което придава на албума усещане за артистичната индивидуалност на всяка от изпълнителките. Пилотният сингъл от албума – “Down”, се превръща в най-бързо изкачилата се песен в класацията на iTunes до момента, като достига втора позиция в чарта само минути след премиерата.

Парчето е и най-продаваният сингъл на групата до момента с челна позиция в британската класация Топ 40.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.