На 24 октомври 2018 г. светът на K-pop музиката се сдоби с най-новата и вълнуваща бой банда - ATEEZ (Sony Music Korea). Компанията Sony Music Korea ги представя на феновете директно чрез премиерата на дебютния им мини-албум, озаглавен „TREASURE EP.1: All To Zero”. Албумът дава началото на едно вълнуващо и интерактивно приключение, в което всички фенове са поканени.

ATEEZ се състои от 8 момчета, които както индивидуално, така и като група непрекъснато увеличават популярността си в социалните мрежи. В групата влизат: Hong Joong, лидер на бандата, рап изпълнител и композитор; Seong Hwa, вокали; Yun Ho, вокали и хореография; Yeo Sang, вокали и хореография; San, основен вокал; Min Gi, рап изпълнител и хореограф; Woo Young, вокали и хореограф; и Jong Ho, основен вокал.

Разнообразните видеоклипове на АTEEZ с изключителни танцови изпълнения и сложна хореография, вече привлякоха вниманието на феновете на К-попа по целия свят. Това доведе и до първата им фен среща, още преди официалното пускане на песните им. Също така, риалити шоуто “Кодово име: АТЕЕZ”, представи на публиката дебютната история на групата и стъпките, които момчетата са извървяли, за да станат перфектната бой банда.

Светът на ATEEZ ни представя съвкупност от невероятни изпълнения, фантастични музикални продукции и наистина уникални личности на всяко едно от момчетата. Така че се настанете удобно и се присъединете към епично пътуване на ATEEZ.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *