Колекцията “David Bowie Legacy” ще излезе на 11 ноември тази година и ще събира на едно място най-добрите му сингли, преминавайки от “Space Oddity” от 1969, през последните шедьоври от “Lazarus” и “I Can’t Give Anything Away” от по-рано тази година.

Всички формати на колекцията ще включват неиздавана досега версия на класическия сингъл от 1971 “Life On Mars?”, миксиран от продуцента на оригиналния запис Ken Scott.

За повече от половин век – от издаването на първите си записи до последния албум “Blackstar”, Bowie е икона на модерната култура, като музикант, артист, и непрекъснато вдъхновение за поколения писатели, артисти и дизайнери. Той имаше, и продължава да има, уникално присъствие в модерната култура.


Дейвид Бауи оставя навсякъде наследство от вдъхновение – от изкуство, през мода и актьорско майсторство, но невероятната му музика е нещото, заради което няма да бъде забравен.

“David Bowie Legacy” ни запознава с цял нов свят от музика, който ще бъде открит от новото поколение слушатели.

Колекцията “David Bowie Legacy” ще бъде на музикалния пазар от 11 ноември от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.