Една от най-добрите музикални компилации в английската история - “Singles”, ще бъде преродена на 9 септември, когато New Order ще я преиздадат в ремастериран и преработен вариант.

“Singles” бележи един от най-добрите моменти в кариерата на New Order, обхващаща всичко от дебютния “Ceremony”, излязъл през 1981, през класическия “Blue Monday” до “Confusion”, “True Faith”, “Regret” и “Crystal”, както и оглавилия класациите “World in Motion”.

Десетилетие след излизането на оригиналния запис, “Singles” отново ще завладее феновете на групата, подобрен по начин, по който да представя цялото творчество на New Order. Известният Frank Arkwright (работил по “Complete” на The Smiths) стои зад ремастерирането на записа в Abbey Road с най-висококачествена звукозаписна техника.


Към компилацията са включени и “I’ll Stay With You” от албума “Lost Sirens”, излязъл през 2013 и са заменени миксовете на “Nineteen63”, “Run 2”, “Bizarre Love Triangle”, “True Faith”, “Spooky”, “Confusion” и “The Perfect Kiss”. Резултатът е по-добра версия на вече невероятния оригинален запис.

Тази версия на “Singles” ще бъда достъпна в три формата – бокс сет от 4 180-грамови плочи, двойно CD и дигитално.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.