Neil Young обяви, че ще издаде новия си студиен албум, който се казва “Peace Trail”, на 9 декември тази година през Reprise Records. Записът вече може да бъде предварително поръчан в сайта му neilyoung.com и всички дигитални платформи.

Всеки, който предварително заяви своето копие, ще получи незабавно заглавното парче (официален първи сингъл). Преди излизането на албума, предварително поръчалите ще получат и други песни.


“Peace Trail” е съставен изцяло от нови песни, които Young пише след издаването на албума си “Earth” миналия юни. Новият албум е основно акустичен и представя десет съкровени песни.

„Neil Young напасва пламъка в себе си с поезията, идваща от върха на химикалката му в един от най-сграбчващите записи в кариерата си. Приковаващата вниманието колекция е акустично-електронен хибрид, кипящ от възмущение към социалните и политически несправедливости, и едновременно успокоение с дълбока емпатия за живущите в неправда”, написа за Los Angeles Times Randy Lewis.

Наскоро Young представи части от пет песни от новия албум, по време на фестивала Desert Trip в Indio, CA. Rolling Stone и Entertainment Weekly обявиха изпълнението му за „експлозивно”.

„Neil удряше по китарата си, звукът беше толкова силен и почти извън контрол”, написаха Rolling Stone.

Los Angeles Times нарекоха изпълнението му „изключително силно”, „яростно”, и коментираха концерта:

„комбинирайки страст, енергия и хапливи песни, Young представи на публиката си едно наистина невероятно шоу.”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.