Евтини самолетни билети

NeedToBreathe представиха официалното видео към “Happiness”, първият сингъл от албума “Hardlove”. Дългоочакваният запис ще излезе на 15 юли.

„Записването на “Happiness” беше изключително забавно преживяване… кой не би искал да обикаля улиците на LA в мъртвите часове на нощта? В това видео за пръв път показваме и атлетичните си възможности. Америка, добре сте ни дошли. #Rio2016”, каза вокалистът Bear Rinehart.

Видеото е режисирано от Noble Jones (Taylor Swift, OneRepublic, Lady Antebellum, Keith Urban) и е заснето само за една нощ из улиците на Лос Анджелис. “Happiness” вече се върти по Hot AC, WOMX Orlando, KHMX Houston, WPTE Norfolk, и Sirius XM’s The Pulse.


Сингълът е включен и в новата кампания на Microsoft, рекламирана по телевизията и онлайн. Песента “The Heart” пък, част от албума “Rivers In The Wasteland”, излязъл през 2014, беше включена в последната реклама на LEGO.

“Hardlove” вече е достъпен за предварително поръчване и всеки, който заяви своето дигитално копие сега, ще получи “Happiness”, както и песните “Money & Fame”, “No Excuses” и наскоро излязлата “Great Night”, която включва Shovels & Rope от South Carolina. Ексклузивен лимитиран мърчандайз към диска също може да бъде получен от официалния онлайн магазин на бандата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.