Мениджърите на Принс, които имат право да се разпореждат с неиздаваната му музика, обещаха да публикуват нечувани досега записи на изпълнителя, които да бъдат включени в театрална постановка или в шоу на Cirque du Soleil.

Дългогодишните адвокат и мениджър на музиканта Лондъл Макмилиън и Чарлс Копелман са хората, които отговарят за творчеството на Принс. По думите на Копелман музикантът е оставил зад себе си голямо количество неиздавана музика.

Съобщението за публикуването на нови парчета идва след новината, че управата на имението на Принс „Пейсли парк“ обмислят да превърнат имота в място за туристически посещения от рода на Graceland на Елвис Пресли. Докато е жив Принс често организира партита в „Пейсли парк“, където са кани свои фенове и близки.


Принс, чието пълно име е Принс Роджърс Нелсън, почина на 21 април на възраст от 57 години. Той беше открит в безсъзнание в един от асансьорите на своето имение „Пейсли парк“ в щата Минесота. Въпреки оказаната му първа помощ той е обявен за мъртъв минути по-късно, припомня БГНЕС.

Макар аутопсия на тялото да беше извършена само ден по-късно, до този момент не е обявена официалната причина за смъртта на музиканта. Според адвокати на близките на Принс преди смъртта си той е бил пристрастен към лекарството „Percocet“. Ден преди да почине, в дома му е бил извикан експерт по пристрастявания към медикаменти, който е трябвало да подложи звездата на лечение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.