Амбициозният поп-хаус колектив от Русия – Nebezao, представи официално своя разбиващ сингъл “Чёрная пантера/ Black Panther”. Песента вече стана платинена в своята родна страна и официалното видео събра повече от 2 милиона гледания в YouTube.

“Black Panther” е записана в колаборация с друга изгряваща звезда Rafal. Майсторското продуциране и изключителното изпълнение от артистите направиха запомнящото се парче в един от най-големите клубни хитове в страната.

В България сингълът се радва на огромна популярност, като е едно от най-стриймваните парчета в дигиталните платформи и уверено катери официалната класация на най-излъчваните песни в българския ефир.


Групата е сформирана в град Курск през 2018 г. и се превърнаха в една от най-популярните и иновативни музикални групи в Русия. Почитатели на бразилския g-house, те перфектно смесват чистата енергия на хаус музиката с богатия звук на попа.

Успехът на сингъла „Black Panther” вдъхнови Nebezao да опита нови звуци и да отблъсне границите още по-далече. В близко бъдеще групата се надява да превзема класациите с още главозамайващи хитове.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *