Редица легенди на рок музиката потвърдиха участието си на фестивала "Пътешествие през пустинята", който ще се проведе през октомври в пустинния район Индио на американския щат Калифорния. Цената на билетите за грандиозното събитие ще варира от 200 до 1600 долара.

Сред потвърдените участници на фестивала са групите Rolling Stones и The Who, както и изпълнителите Боб Дилън, Пол Макартни, Нийл Йънг и Роджър Уотърс. Те ще споделят една сцена за първи път в историята. Всички участници, освен 68-годишният китарист на Rolling Stones Рони Ууд, са на възраст над 70 години.


Дилън и „Стоунс“ ще свирят на 7 октомври, Йънг и Макартни – на 8-ми, а The Who и Уотърс ще завършат програмата на 9-ти. Концертите в трите дни ще започват след залез, информира БНТ.

Фестивалът ще бъде последното излизане на сцена на легендите от The Who. Британската група ще проведе прощалното си европейско турне през май и юни.

Продажбата на билетите за „Пътешествието през пустинята” ще започне следващия понеделник. Желаещите ще могат да купят максимално по 8 билета наведнъж.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.