След четири годишна пауза, американската певица Кеша се завръща на музикалната сцена с предстоящия си солов албум. Проектът, озаглавен „Rainbow“, излиза на 11 август и се издава у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в цензурирана и нецензурирана версии.

До момента от албума има издадени два официални сингъла  – “Praying” и “Woman”. На 28 юни Кеша пусна и трета песен от предстоящия проект – “Learn to Let Go”. „Rainbow“ излиза след суперуспешния дебютен албум на певицата „Warrior“, издаден през 2102 от RCA/Sony Music.

“За мен „Learn to Let Go“ не е само заглавие на песен. Това е мотото на живота ми през последните няколко години, тъй като трябваше  да се науча да се освободя от миналото и да не позволявам да продължава да ми влияе. Научих се да се справям с гнева и болката, защото ако човек ги държи твърде дълго в себе си те стават отрова за самия него. Разбрах, че когато ти се е случило нещо лошо, единственото правилно решение е да го преодолееш, да не „оставаш“ при него и да продължиш напред“.


“Learn to Let Go” e написана от Кеша, майка ѝ – Pebe Sebert заедно с копродуцента Stuart Crichton. Песента е в мидтемпо и е личната изповед на певицата. Видеото ни отвежда в детството на Кеша като са използвани кадри от личния ѝ архив: моменти от различни семейни празници, коледни тържества, първи стъпки в танците и т.н.

За записите на новия албум „Rainbow“ Кеша работи с музиканти като Ben Folds, Ricky Reed, Eagles of Death Metal и Доли Партън. Кънтри легендата се включва в албума с дует в кавър версията на собствения ѝ хит “Old Flames Can’t Hold a Candle to You”. Графичната визия на албума е дело на Robert Beatty и Brian Roettinger с фотограф Olivia Bee.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *