Missher е едно от най-новите попадения в родната R&B музика. Най-големият ѝ хит, който няма начин да не сте слушали е колаборацията с Goodslav - "Супердупе". Вече доста години Missher е и член на основния състав на балет Нова. За новостите около нея, разговор с репортера на Меломан.бг Сабина Димитрова.

За кратко време, успя да взривиш музикалната сцена с няколко сполучливи дуета- до теб застанаха Goodslav, Alex-P, Rudi… Мислиш ли за дует в женска формация?

Факт е , че от самото начало на кариерата ми аз участвам предимно в колаборации с други изпълнители и дори продължавам в същата тенденция. В момента работя по съвместно парче с друг много талантлив артист и сега пред вас за първи път казвам,че това е Madmatic. Мислила съм за общ проект с жена и то точно с една определена изпълнителка, която аз много харесвам и смятам, че би се получило нещо много свежо. Това би се случило обаче, малко по натам в бъдещето, тъй като искам вече да направя нещо самостоятено.


Има ли чуждестранна изпълнителка, която ти е фаворит и с която ще се радваш да си на една сцена?

О, има доста изпълнители от световната сцена на които се възхищавам и съм мечтала да срещна. Тази година ми се сбъдна една мечта в тази насока, имайки възможността да пея заедно с The Blackstreet на една сцена и да отида на турне с тях. Това е живо доказателство,че няма невъзможни неща… Една от най-инспириращите ме артисти винаги ще си остане Janet Jackson, а от актуалните артисти ужасно много харесвам John Legend и Frank Ocean.

Скоро спомена, че сте започнали работа с Лео. Разкажи ни за парчето, докъде сте стигнали?

Съвместното ни парче с Лео засега е на stand by заради ангажиментите и на двама ни, но има демо, има идея с тенденция за едно свежо фънки парче. Така че е само въпрос на време кога ще задвижим процеса!

Имаш ли още планирани проекти за лятото и годината? Сподели ни малко тайни около бъдещето.

Плановете ми за лятото са свързани с много път, правене на музика, почивка – нормалните неща. За бъдещето не обичам да говоря от суеверие, имам идеи, които просто искам да си осъществявам!

Позната си на меломаните като Missher, но и фамилията ти – Чуткос, прави впечатление. Артистично и доста интересно име, разкажи ни за него и малко повече за теб?

В интерес на истината, това е истинската ми фамилия. Баща ми е от гръцки произход, роден в Полша… ха-ха , там ситуацията е доста оплетена и дори имам един спомен от детството ми как татко ми рисува родословно дърво на лист хартия и ми разказва кой, какъв ми е на мен. Имам лели и чичовци пръснати по целия свят.

Какви други интереси имаш освен музиката или тя е твоята съдба?

Интереси имам много. Винаги съм знаела, че искам да се занимавам с повече дейности. По-скоро в различни етапи от живота си се представям как правя различни неща, а не цял живот едно и също. Естествено музиката е най-голямата ми страст, но не се знае дали след 15 години няма да се занимавам с кино или фотография. Обичам изкуството, искам да се докосна до всичките му разновидности.

Преди да завладееш сърцата на меломаните, с какво се занимаваше и каква е връзката ти с балет Нова?

Занимавам се професионално с музика от около 2 години, паралелно с това продължавам да бъда част от основния състав на балет Нова вече 6-та година. Смятам, че двете неща са взаимно полезни. За мен едно от най-важните неща, които трябва да притежава един изпълнител, особено ако е жена е да умее да се движи красиво на сцената. Сценичното присъствие е много важно!

Имаш ли човек до себе си или предпочиташ необвързания живот?

Да, има човек до мен. 🙂

За или против благотворителните инициативи си?

„ЗА“ благотворителните инициативи, разбира се!! И с радост установявам, че все повече артисти използват името и славата си, влагайки ги в добри дела и благотворителни дейности, а не в простотии.

Пожелай нещо на нашите меломани…

Пожелавам на читателите на meloman.bg да ценят качествената българската музика и да подкрепят любимите си артисти – не само от екрана, а и като посещават техните лайф изпълнения. Това е изключително важно за всеки един артист. Бъдете по-добри и се обичайте!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.