Вторият главен вокалист на Linkin Park Майк Шинода обяви, че ще издаде соловия си албум “Post Traumatic” на 15-ти юни. Заедно с новината за албума, Шинода представи две нови парчета - “Crossing A Line” и “Nothing Makes Sense Anymore”, както и видеото към “Crossing A Line”.

Албумът от 16 песни може да се поръча предварително и ще включва двете гореспоменати парчета заедно с три парчета от EP-то “Post Traumatic”, което излезе по-рано тази година и беше посрещнато с адмирации. Освен това, изпълнителят ще направи няколко солови концерта това лято, включително в Identity LA в Лос Анджелис на 12-ти май, както и Reading and Leeds Festival, и Summer Sonic Festival в Япония през август. Допълнителни дати ще бъдат обявени скоро.

В месеците след смъртта на Честър Бенингтън, Шинода се отдава на изкуството като начин да се справи с тъгата. Без да има план, Майк се затваря в дома си в Лос Анджелис и започва да пише текстове, да записва песни и да рисува.


През януари той издава EP-то “Post Traumatic”, състоящо се от три изключително лични парчета, всяко от които носи сила и представя личната скръб на изпълнителя. И трите песни са придружени от заснети в домашни условия клипове, които Шинода снима и обработва сам. Парчетата са посрещнати с положителна оценка, като New York Times ги обявява за: „отражение на електронни песни за скръб, а римите, преминаващи в пеене на припевите, потвърждават емоциите на объркване, скръб, гняв, самосъжаление и въпроси.”

Следвайки излизането на EP-то си, Майк Шинода продължава да пише, а резултатът се отразява в предстоящия албум “Post Traumatic”, открит и много личен запис, който, въпреки заглавието си, не е свързан само със скръбта, дори и да започва от там.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *