Майкъл Бубле ще издаде първия си албум за последните три години на 21 октомври през Warner Bros/ Reprise Records! “Nobody But Me” е деветият студиен албум на платинения носител на Grammy. Той излиза три години след изключително добре приетия “To Be Loved”, който стана четвъртия запис на певеца, достигнал върха на Billboard Top 200.

В “Nobody But Me” ще можем да се насладим на колекция от оригинални поп парчета и красиви мелодии, напомнящи ни за таланта на проницателния интерпретатор на американски класики и умението му да пише и продуцира песни. Записът вече е достъпен за предварително поръчване.

“Nobody But Me” е записан в Los Angeles и Vancouver и включва три оригинални песни на Buble, както и неговия прочит на любими парчета като “My Baby Just Cares For Me”, “The Very Thought of You”, “God Only Knows” на невероятния Brian Wilson и класиката на Johnny Mercer “I Wanna Be Around”. Гост изпълнители в албума са Meghan Trainor и Black Thought (част от The Roots). Албумът е ко-продуциран от Buble, заедно с Johan Carlsson от MXM Productions, Alan Chang, Jason “Spicy G” Goldman, The Monsters и Strangerz. Делукс изданието на “Nobody But Me” включва три допълнителни песни.


„Не знам дали някога съм се забавлявал толкова, докато работя върху албум. Беше много вълнуващо да работя с хора, които разбират, че искам да звуча по-добре от всякога. Гордея се изключително много с новите песни, а факта, че участвах в продукцията, за мен беше истинско удоволствие”, каза Майкъл Бубле за новия запис.

Тази есен феновете ще могат да се насладят на талантливия певец и с прожектирането на турнето му “Tour Stop 148” по кината в четвъртък, 27 септември. Освен динамични изпълнения, заснети на разпродаденото му турне To Be Loved Tour, филмът включва и задкулисни кадри на екипа му, с разкази за личните им истории и жертвите, които са правели по пътя от град на град. Турнето разпродаде 173 концерта в 39 държави и беше видяно от над 2 милиона души публика.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.