Майкъл Бубле се е утвърдил като един от най-талантливите музиканти, но показва и завидни умения, когато е на сцената като водещ на церемонии.

Канадският певец официално потвърди, че ще води наградите Juno през 2017, които ще бъдат раздадени в Canadian Tire Centre в столицата на родината му Отава. Това ще е вторият път, в който Бубле води церемонията, след като през 2013 се качи на сцената в същата роля.

„Аз съм просто момче от Бърнаби, така че ще бъде чест за мен за втори път да съм водещ на това невероятно събитие, страхотно е!”, сподели любимецът на публиката.


През 2013 Бубле спечели канадската Screen Award за най-добър водещ на лайфстайл/реалити състезание/артистично събитие. Четири години след награденото му участие, той със сигурност ще има с какво да ни забавлява.

Церемонията по връчването на наградите Juno ще се състои на 2 април 2017 в Отава и ще бъде излъчено на живо по CTV и CTV GO.

Най-новият албум на Майкъл Бубле “Nobody But Me”, който излезе на 21 октомври, е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.