Майкъл Бубле обяви, че слага край на музикалната си кариера веднага след като издаде новия си албум “❤” (произнася се: love). Причина за решението му са преживените трудни години, през които синът му Ноа се лекуваше.

Преди две години Ноа бе диагностициран с рак и последва тежка битка. Сега детето му е добре, но изпълнителят чувства, че трябва да се оттегли от светлината на прожекторите и обяви, че дори няма да използва профилите си в социалните мрежи оттук нататък.

„Това, което се случи на Ноа и на цялото ни семейство, ме разтърси из основи. Започнах да слагам под съмнение всичко, в което вярвах до момента. Беше много тежко изпитание и е болезнено да говоря за това. Целият ми свят се промени“, сподели Бубле в емоционално интервю.

Той каза, че иска да се посвети изцяло на съпругата си Луизиана Лопилато, на Ноа и на другиге им две деца – двегодишния Елайъс и двумесечната Вида.

„Нямам повече сили за нарцисизма на знаменитостите. Това е последното ми интервю. Оттеглям се. Записах и идеалния албум и вече мога да се оттегля, когато съм на върха.“Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *