Световната суперзвезда Майкъл Бубле ще издаде албума “❤” (произнася се: love) на 16 ноември, като това ще е неговият първи запис след двете години, в които той реши да се оттегли от публичното пространство, за да се посвети на семейството си. Новината е официално потвърдена от Reprise Records, които ще издадат осмия и най-романтичен до момента студиен албум на многократно награждавания с Grammy артист.

Канадският певец и автор на песни се завръща в студиото с нов поглед върху живота и подновен ангажимент да почита музиката, която винаги е обичал. “❤” е наличен за предварителни поръчки и включва сингъла “When I Fall In Love”, който може да бъде свален веднага след поръчката.


„Не предвиждах да записвам отново или да изнасям концерти и се чувствах добре от това. Целият ми мироглед се промени напълно през последните няколко години. Исках да прекарвам цялото си време с моята съпруга и децата. Това беше моят фокус. През този период научих също колко много любов и човечност ни заобикаля в този свят, получавайки всички тези молитви и добри пожелания. Но бавно, паралелно с осъзнаването какви са моите приоритети в живота, аз започнах да усещам една нова отговорност да изразя емоциите и уроците, които научих. Дали съм разказвачът, наблюдателят, главният герой, мечтателят, мъжът с разбито сърце на бара или изживявам най-прекрасната нощ в живота си, аз имам истории, които да разкажа в този албум. Всичко това е там, в песните. Благословен съм с толкова много неща в моя живот и едно от тях е, че имам възможността да запазя тези песни живи за следващите поколенията. Приемам отговорността много сериозно. Реших да създам поредица от кратки кино истории за всяка песен, която избера, и които да съществуват самостоятелно. Толкова съм горд с това, което постигнахме”, коментира Бубле.

Майкъл Бубле е копродуцент на новия си албум и влива нова любов в няколко великолепни класики от списъка на “American Songbook”. Записът започва с идеалистичната и прелестна “When I Fall In Love”. Вътре място намира и джаз образеца на Rodgers & Hart, “My Funny Valentine”. Други забележителни песни са пламенната “When You`re Smiling”, жизнерадостната “Such A Night”, както и подбраните от Бубле лични фаворити като “Unforgettable”, “Help Me Make It Through”The Night” и “I Only Have Eyes For You”.

Два изключителни сингъла са “Love You Anymore” и болезнено трогателната “La Vie En Rose” – дует на Бубле с певицата Сесил Маклорин Салвант. В докосващата оригинална песен на Бубле “Forever Now”, артистът демонстрира уменията си да пише песни, които преди са се проявявали в собствените му предишни хитове “Home”, “Haven`t Met You Yet” и “Everything”. Албумът завършва с версия на “Where or When”.

“❤” е продуциран от David Foster, дългогодишният сътрудник на Bublé Jochem van der Saag и самият Майкъл Бубле. Триото пресъздава усещането на Бубле за живота с помощта на прекрасни аранжименти, които обгръщат богатите вокали на артиста.
Коментари

Свързани:

2 коментара

  1. Здравейте!
    Къде във Варна ще бъде възможно да закупим албума?

    1. Здравейте, можете да поръчате албума онлайн в магазина на Вирджиния Рекърдс: musicmall.bg. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.