Мегазвездата Майкъл Болтън, който ще има концерт в зала 1 на НДК на 18 юли, поднесе специална изненада на публиката във финала на канадското издание на музикалното реалити "La Voix" ("Гласът").

Той се качи на сцената заедно с белгийско-канадската гранд-дамата на поп музиката Лара Фабиан, за да изпеят двамата в дует една от хитовите песни на изпълнителя –  „How am I Supposed to Live Without You“. Към музикалната изненада за зрителите се включиха и участници от реалити формата.

Лара Фабиан сподели, че участието на Майкъл Болтън е превърнало финала в един истински запомнящ се момент, а певецът, от своя страна, я нарече „най-великият глас в света“.


Това се случва само два месеца преди концерта в София на любимеца на няколко поколения Майкъл Болтън. Певецът ще изпълни знаковите си хитове като „When A Man Loves A Woman“, „Said I Loved You…But I Lied”, „To Love Somebody“ и „Georgia on My Mind“, както и парчета от нови си албум „A Symphony of Hits“.

Събитието е продуцирано от Национален дворец на културата и е част от световното му турне. Билети за концерта на Майкъл Болтън можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.