В последните дни на миналата седмица беше световната премиера на дългоочаквания нов албум на една от най-значимите банди в историята на музиката – Metallica. Албумът е озаглавен “Hardwired…To Self-Destruct” и излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music с медийната подкрепа на Радио Z-Rock.

“Hardwired…To Self-Destruct” е дело на продуцента Greg Fidelman, с който музикантите са работили успешно и преди за записите в албума “Death Magnetic”.

Стандартната версия на албума включва 12 нови парчета, а делукс изданието е с 3 броя лимитирани цветни плочи, снимков материал, дигитални екстри, кавъри на песни и изпълнения на живо. В него, освен стандартните 12 парчета, са включени още 14 бонус трака.


Пилотният сингъл “Hardwired” излезе през август, след него бандата пусна парчето “Moth Into Flame”, а специално за Хелоуин излезе и сингълът “Atlas, Rise”.

Музикантите са готови и с видеата към всички парчета в албума, а през изминалите дни, на всеки два часа в официалния уебсайт на групата www.metallica.com се появяваше ново видео включително към бонус парчето “Lords Of Summer”. Освен на уебсайта на Metallica, видеата вече са достъпни и в официалния канал на групата в YouTube.

Metallica е бандата, реализирала над 110 млн. продадения копия от албуми в световен мащаб. Последният албум от 2008 г. , „Death Magnetic“, е с платинен статус в 17 държави, а бандата и днес не спира да се радва на препълнени зали и стадиони по цял свят.

Фотокредит: Анимато Мюзик/ Universal Music
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.