След като Matoma внесе слънчевото си звучене на Coachella този уикенд, норвежкият хаус изпълнител ни представя и новото си парче – “Paradise”.

Песента е включена в иновативния му албум “Hakuna Matoma”, който се разраства с всяко ново парче, добавено в плейлиста на записа в различните платформи. В Spotify всеки месец повече от 7 милиона потребители слушат “Hakuna Matoma”.

“Paradise” е микс от свежото звучене на Matoma, станало негова запазена марка, карибски тонове и разпознаваемия глас на Sean Paul. Горещото ново попълнение на британската сцена KStewart добавя високите си вокали към заразното звучене на песента.


„Срещнах се с Sean Paul в L.A. преди няколко месеца и написахме парчето заедно с Bonnie McKee. Винаги съм бил голям фен на Sean и да работя с него, да го видя в студиото как записва своята част от песента, беше страхотно! Смятам, че комбинацията от енергията ни ще е перфектна за лятото.”, каза Matoma по повод излизането на общото им парче.

След като предишният му сингъл “Running Out” имаше над 62 милиона преслушвания в Spotify, “Paradise” беше представен на фестивала Coachella по време на сета на Matoma. Появи се и Sean Paul, за да изпълнят заедно бъдещия хит. Наскоро Matoma оглави две от най-големите шоута в кариерата си, състояли се в Opera House в родния му град Осло.

“Hakuna Matoma” демонстрира уменията на Matoma да прекрачва границите на типичния тропически хаус, смесвайки елементи на денс, поп и карибско звучене в едно.

Освен “Paradise” и “Running Out” (включваща наградения с MTV Music Europe Award Astrid S), към Matoma в албума се присъединяват Washington D.C., Wale и ямайският изпълнител Popcaan (за “Feeling Right (Everything Is Nice)”), a в “Try Me” участват Jason Derulo и Jennifer Lopez.

Песента на Coldplay “Adventure Of A Lifetime” с ново звучене също може да бъде намерена в записа, както и “Knives”, изкачила се до първо място в класацията на HypeM.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.