Норвежкият хаус продуцент Матома обединява сили с Краля на латино попа, Енрике Иглесиас, за да ни представят чисто новото парче “I Don`t Dance (Without You)”, което включва и ямайската денсхол звезда Коншънс.

Изпълнена с жива лятна енергия и остри мелодии, които са се превърнали в запазената марка на Матома, “I Don`t Dance (Without You)” е допълнително наситена със звездно качество и латино привкус, благодарение на Енрике Иглесиас. Коншънс също е тук, за да може бъдещият мултинационален хит да придобие и островен нюанс.

Енрике Иглесиас е продал над 150 милиона албума в целия свят. Той има 31 номер едно сингли в класацията Billboard Latin Songs, както и многобройни #1 песни във всички класации на Billboard, като общо те са 105 хита, и всички тези успехи го превръщат в безспорно най-голямата латино звезда в музикалната история.

Матома е фен на Енрике Иглесиас от години. Песните на Енрике са били мелодиите на лятото за Матома, когато е бил по-млад, а ремиксът на “Bailando”, който норвежецът прави, получава много любов в SoundCloud и се явява като старта на неговата кариера.

Матома има над милиард преслушвания в платформите; изпълнявал е разпродадени шоута по целия свят; сътрудничил си е с голям брой световно известни артисти и текстописци, и е правил ремикси за изпълнители като Coldplay, One Direction и Дуа Липа.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *