Един от най-предизвикателните артисти на световната алтърнатив рок сцена – Мерилин Менсън, представи 11-тия си студиен албум – “We Are Chaos”. Албумът с 10 песни е създаден, записан и завършен преди пандемията от Ковид-19 да блокира целия свят.

Менсън разкрива новината за албума с премиерата на заглавното парче “We Are Chaos” в края на юли 2020 г. Видеото към него е режисирано, заснето и обработено от Matt Mahurin (U2, Queensrÿche, Metallica, Dreams So Real, Jaye Muller (J.), Tracy Chapman, Tom Waits, R.E.M., Alice In Chains).

Картината на Мерилин Менсън “Infinite Darkness”, която е изобразена на обложката на албума, е създадена специално за музиката в него. Изящните арт творби на ексцентричния артист продължават да получават признание в цял свят, включително в галерии и музеи от Маями, през Виена до Москва.


За албума Мерилин споделя: “Сега, като слушам “We Are Chaos”, все едно беше вчера, или като че ли светът се повтаря и историите от вчера са все така актуални и днес.Този концептуален албум е огледалото, което Shooter и аз създадохме за слушателите – това, в което ние няма да се взираме. Има толкова много стаи, килери, сейфове и чекмеджета.Но в сърцето на твоя музей от спомени, най-лошото нещо са огледалата. Сенки и духове докосваха ръцете ми, докато пишех тези текстове.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *