Още през октомври се заговори за колаборация между мегазвездата Марая Кери и нейните наследнички на музикалната сцена Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън.

Тогава Марая публикува мистериозна снимка на три стола на снимачна площадка, на които бяха изписани само инициали. Сега вече можем да се насладим на съвместната им работа.

„Oh Santa!“ е част от специалното празнично предаване на певицата „Магическата Коледа на Марая Кери“, а във видеото с танцуващи елфи вълшебните гласове на трите звезди се сливат в хармония.


„Написах „Oh Santa!“ за албума „Merry Christmas II You“, който беше нещо като продължение на първия ми коледен албум – имаме си няколко“, смее се Марая, „затова сега беше направено за събитието, разбира се, и за да го направим с Дженифър и Ари, но този път гледах на нещата и като продуцент“, каза по-рано Кери за песента пред Billboard.

„Как виждам тези вокали с различна текстура, какви са те? Защото в оригинала хармонизирах със себе си, което много обичам да правя, но беше страхотно да мога да работя с различни вокални бленди и да си поиграя с тях и да пресъздам парчето по нов начин. И така се случи. И визуално в предаването наистина изглежда като момент с момичешка група. Мисля, че всички му се насладихме. Това беше най-забавното“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *