На 2 октомври неповторимата Марая Кери ще зарадва своите почитатели с нов албум – „The Rarities”. Колекцията от любими песни на международната суперзвезда, изпълнителка и автор, представлява музикална ретроспекция от вече издадени нейни записи от 1990 до 2020 г. За да създаде компилацията, Кери се потапя в архивите си с вечни хитове и съчетава парчета с лично послание.

„The Rarities” излиза в двоен CD формат, а вторият диск от албума – „Live at the Tokyo Dome”, ще разкрие неиздавания до момента пълен аудиозапис от първия концерт на Кери в Япония, част от турнето „Daydream World Tour“ (1996).

В подкрепа на предстоящия си албум, този петък, 21 август, суперзвездата ще представи и сингъла “Save The Day” – чисто нов звукозапис на започнато, но недовършено парче.


“Започнах да пиша тази песен още преди години, а посланието ѝ ехти повече от всякога: „Заедно сме в това”, разказва тя в записките си към „The Rarities”.

“Save The Day” съдържа семпъл от вечния хит на Fugees – “Killing Me Softly” и оригиналните вокали на Лорин Хил. Парчето отправя послание към хората да се обединят в името на общото благополучие.

„The Rarities” е част от #MC30 – глобалната кампания в чест на 30-ата годишнина от дебютния албум на Марая Кери и непрекъснатия ѝ принос към музикалния свят през годините. Седмичните релийзи от кампанията до момента включват дигитални EP-та, ремикси, бонус съдържание, редки парчета, впечатляващи живи изпълнения и др.

Наскоро Кери обяви, че на 29 септември ще издаде свой мемоар – „The Meaning of Mariah Carey“, който ще се потопи в интимния ѝ живот.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *