След релийза на успешното парти парче „Que Chimba“, международният латино идол Малума показа най-нежната си и уязвима страна и се завърна с нова романтична балада, която разтапя сърцата.

Песента „ADMV“ (Amor De Mi Vida), която се превежда „любовта на моя живот“, грабва от първото слушане, благодарение на красивия глас на колумбийската суперзвезда, фино подчертан от акустична китара.

Тази песен е много специална за мен, дойде ми от сърце и ми помогна да осъзная причината да започна кариерата си. Кара ме да се замисля и какво ни предстои в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем… Издавам я днес, за да можем заедно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят“, споделя Малума.


„ADMV“ е създадена по време на пътуване до Ямайка през януари, а лекотата ѝ напомня на предишните му балади „Vuelo Hacia El Olvido“ (Pretty Boy Dirty Boy) и „Marinero“ (F.A.M.E.).

Първоначалната идея била видеото да бъде снимано в Гърция по време на световното турне на Малума, но поради глобалната пандемия снимките са преместени в Маями и клипът е заснет в началото на месец март.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *