Една от най-успешните изпълнителки в историята на поп музиката - Мадона, се завръща с концертен албум от грандиозното турне от 2015 г. – “Rebel Heart Tour”. Премиерата на албума е планирана за септември 2017 г., а форматите са DVD и Blu-Ray с ексклузивни бонус материали.

Изданието ще излезе и във формат DVD и Blu-Ray с аудио CD с важни акценти от “Rebel Heart Tour”. Мадона ще зарадва феновете си и с албум с 22 песни от турнето, който ще излезе в дигитален вариант и на двойно CD.

Филмът „Madonna: Rebel Heart Tour“ е записан по време на концертите от турнето в цял свят и съдържа лайф изпълнения, задкулисни кадри и неиздавани записи от шоуто в „Sydney Qudos Bank Arena” в Австралия (2016 г.) Режисьори на филма са Danny B. Tull и Nathan Rissman, с които Мадона е работила успешно и преди. Обложката на концертния албум е дело на Aldo Diaz, който е един от най-големите фенове на певицата.


Филмът „Madonna: Rebel Heart Tour“ и концертният албум обхващат всички периоди от знаменитата музикална кариера на Мадона.

Продуцирано от Live Nation Global Touring, мащабното турне “Rebel Heart Tour” стартира на 9-ти септември, 2015 г. в Монреал, Канада и за 7 седем месеца преминава през 55 големи града на 4 континента. Турнето включва 82 концерта и специалното фен клуб шоу “Tears Of A Clown” в Мелбърн, Австралия. Равносметката от турнето е 169.8 млн. долара и 1,045,479 зрители, а Мадона е единствената певица с такъв успех от турне.

Турнето “Rebel Heart Tour” е режисирано от Jamie King, а музикалната режисура е дело на Kevin Antunes.

Снимка: Анимато Мюзик/ Universal Music Group
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.