Евтини самолетни билети

Madden, роден с името Marius Njølstad, е норвежки продуцент, започнал да свири на пиано от 7-годишен. В тийнейджърските години интересът му към джаз музиката се развил и по-късно еволюирал в желание да експериментира с различни стилове музика. Njølstad е завършил бакалавър в The Norwegian Academy of Music и открил електронната музика в началото на двайсетте си години.

Песента “Golden Light” е олицетворение на лятно звучене – със свежата мелодия и повдигащ духа звук, Madden я пуска точно в началото на сезона на купоните и топлите слънчеви лъчи. Парчето вече има над 30 милиона преслушвания, като този брой се покачва с 550 хиляди всеки ден! В Обединеното кралство и Щатите, песента вече се радва на огромен успех – в UK Club Chart е на 10 място, а в Hot Dance/Electronic Songs на Billboard е на 36!

Преди соловата си кариера е част от продуцентското дуо Kontaktor, и през 2011 са избрани да посещават клас със Stargate – утвърдени артисти от New York. Две години по-късно, през 2013, участват в написването на “The Stockholm Syndrome” на CLMD ft. Frøder. Сингълът влиза в плейлистата на Essential Selections по ВВС1, SiriusXM и NRKP3 (National Radio Norway). Madden е работил и с артисти като Philip Emilio, Proviant Audio и Lido, както и много други.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.